Labtjenester

/Labtjenester
Labtjenester2018-09-13T09:56:47+00:00

LABORATORIEJENESTER

Lindberg & Lund har bygget opp laboratorier for testing av egne produkter.

Vi har en Instron-maskin med kapasitet opp til 50KN med påmontert klimakammer. Maskinen lar oss gjøre diverse mekanisk testing som strekktester, overlappstester eller kompresjonstester. Med klimakammer kan man kontrollere temperaturen i testen. Vi kan med CO2 kjøle ned til ca -30°C eller varme med strømt til +200°C.

Vi har også et større frittstående klimakammer fra Vötch hvor vi kan gjøre langtidsaldring. Kammeret har temperaturområde fra -70°C til 180°C med kontroll på luftfuktighet mellom 0°C-100°C. Her har vi blant annet kjørt temperatursykluser på produkter som inneholder våre materialer.

Vi har også en del annet utstyr som UV-lamper, dispenseringsutstyr og utstyr for corona-/plasmabehandling.

Laboratoriet blir også brukt i forbindelse med kurs og demodager vi organiserer her i Vestby.

Det å ha en lab hvor vi kan teste og jobbe med de produktene vi selger gir oss en bedre forståelse for det vi driver med. Selv om det er kostbart å drive en lab så merker vi at kundene setter pris på den kompetansen vi har i Lindberg & Lund.

Jon-Fredrik, Lindberg & Lund AS
VI BRUKER INFORMASJONSKAPSLER (COOKIES) SLIK AT VI KAN YTE DEG BEDRE SERVICE. INFORMASJONSKAPSLENE BLIR HOVEDSAKELIG BENYTTET FOR TRAFIKKMÅLING OG OPTIMALISERING AV TJENESTEN. DU KAN OGSÅ LESE MER OM VÅR BRUK AV INFORMASJONSKAPSLER HER Ok