Mobil Boxx

Hjem/Mobil Boxx

Mobil Boxx

MobilBoxx

Mobil Boxx konseptet tar sikte på å maksimere plassutnyttelse, minimere avfallet fra dine motoroljeforpakninger samt forenkle håndteringen.

Mobil Boxx leveres i 20L kartonger med en innvendig plastikkblære med påmontert tappekran for å forenkle arbeidet med tapping til kanner så vel som minimering av søl.

Konseptet utnyttes best når det brukes sammen med Mobil Boxx hyllesystem som sikrer tilnærmet tømming av plastikkblæren grunnet vinklingen.
Dette systemet leveres som fire eller seks boxx system for best plassutnyttelse. Tilhørende Mobil 1, 5L kanner passer perfekt under hver av boxx’ene for problemfri fylling hver gang.

Noen av fordelene med Mobil Boxx kontra standard 20L kanner vil være

 • Betraktelig mindre plastikk benyttes kontra standard kanner
 • Minimerer utilsiktet søl
 • Sikrere håndtering og mindre løft
 • Kostnadsbesparende versus det å benytte pumper.
 • Bedre plassutnyttelse.

Mobil Boxx leveres i et bredt spekter av oljer fra Mobil 1, Mobil Super 3000 & Mobil Super 2000, dermed vil de fleste spesifikasjoner kunne oppfylles for å ivareta deres servicetilbud.


*TILBUD

De 20 første som bestiller 4 x Mobil Boxx (BIB) får med et 4boks hyllesystem.

MobilBoxx-spesifikasjoner-Tabell
 • Mobil 1 ESP 5W-30, BIB 20L

  Du må være kunde for å se priser
  Mobil 1 ESP 5W-30 er en fullsyntetisk motorolje med avansert yteevne. Den er utformet for å bidra til å gi eksepsjonell renseevne, slitasjebeskyttelse og totalytelse.
 • Mobil 1 FS 0W-40, BIB 20L

  Du må være kunde for å se priser
  Mobil 1 FS 0W-40 European Car Formula (Nord-Amerika) eller Protection Formula (i resten av verden) er en avansert, helsyntetisk motorolje som er utviklet for den nyeste bensin- og dieselmotorteknologien (uten dieselpartikkelfilter eller DPF-er) og leverer utmerket allsidig ytelse. Oljen gir eksepsjonell rengjøringsevne, slitasjebeskyttelse og totalytelse.
 • Mobil Super 3000 Formula R 5W-30, BIB 20L

  Du må være kunde for å se priser
  Mobil Super 3000 Formula R 5W-30 er en høytytende motorolje med lavt askeinnhold som er utviklet for å bidra til å forlenge levetiden samt opprettholde effektiviteten til utslippsreduksjonssystemer i både diesel- og bensindrevne personbiler, lette nyttekjøretøy og varebiler.

Trenger du hjelp til valg av motorolje til din applikasjon, ta kontakt med oss!

2023-01-19T14:52:28+01:00

Tittel

Søk etter produkt i vår nettbutikk

Om du ønsker å søke etter produkter kan du bruke  dette søkefeltet

[addsearch]

Go to Top