Mobilgrease XHP 222 oppnår ny NLGI HPM+WR sertifisering

Hjem/Mobilgrease XHP 222 oppnår ny NLGI HPM+WR sertifisering

Mobilgrease XHP 222 oppnår ny NLGI HPM+WR sertifisering

Mobilgrease XHP 222 har som et av de første smørfettene blitt sertifisert i henhold til NLGI’s nye HPM+WR (High-Performance Multiuse) + (Water Resistance) standard.

Denne testen bygger på den velkjente NLGI GC-LB standarden som for mange har blitt en veiledende pekepinn for kvalitetsfett.

NLGI HPM testen skiller seg fra den tidligere NLGI GC-LB standarden ved at den stiller enda strengere krav til ekstreme trykk, korrosjon, oksidasjon og høy temperatur egenskaper hos de testede smørfettene.

NLGI HPM WR måler motstand mot vannutvasking. I denne testen blir smørefettet utsatt for en vannstråle med en temperatur på 79°C i 60 minutter. Det tillates ikke et prosentvis tap på mer enn 5% for å oppnå godkjenning.

Mobilgrease XHP 222 passerer denne testen og det viser at Mobilgrease XHP 222’s klebrige formulering og sammensetning har evnen til å opprettholde smøring selv i svært krevende og varierte forhold.

Fordeler med Mobilgrease XHP 222 kontra «vanlig» Standard EP2 smørefett

 • Litiumkompleks fortykker øker dråpepunktet og motstand mot olje separasjon som gjør fettet bedre egnet til høyere temperaturer.
 • Litiumkompleks fortykker motstår skjærkrefter bedre og sørger for mindre bløtgjøring.
 • Klebrig formulering grunnet polymer additiv sørger for forlenget intervall for ettersmøring samt bedre motstand mot vannutvasking og beskyttelse mot rust og korrosjon.
 • Høyere baseolje viskositet bidrar til en sterkere og bedre smørefilm.
 • Additiv pakken bidrar til bedre EP beskyttelse og muliggjør en høyere belastning slik at metallisk kontakt unngås i grensesmørings tilfeller.

 

Fordelene for deg som kunde ved å bruke Mobilgrease XHP 222 :

 • Forlenget levetid på utstyret
 • Forbedring av pålitelighet
 • Lavere vedlikeholdskostnader
 • Mindre vedlikeholds stopp og dermed økt produktivitet i din organisasjon

Forskjellen mellom «vanlig» Standard EP2 smørefett og Mobilgrease XHP 222

Klikk for større bilde

 • Produktene i Mobilgrease XHP™ 220-serien er litiumkomplekssmørefett med ekstra høy ytelse beregnet på et bredt spekter av bruksområder og driftsforhold. Produktene er utviklet for å overgå konvensjonelle produkter, ved bruk av ledende litiumkompleksproduksjonsteknologi. De er utviklet for utmerket høytemperatursytelse, svært god adhesjon, strukturell stabilitet og høy vannbestandighet. Smørefettene har høy grad av kjemisk stabilitet og gir utmerket beskyttelse mot rust og korrosjon. De har høyt dråpepunkt og maksimalt anbefalt driftstemperatur for serien er 140 ºC. Smøremidlene i Mobilgrease XHP 220-serien er tilgjengelige i NLGI-gradene 00, 0, 1, 2 og 3 med baseoljeviskositet på ISO VG 220.
 • Produktene i Mobilgrease XHP™ 220-serien er litiumkomplekssmørefett med ekstra høy ytelse beregnet på et bredt spekter av bruksområder og driftsforhold. Produktene er utviklet for å overgå konvensjonelle produkter, ved bruk av ledende litiumkompleksproduksjonsteknologi. De er utviklet for utmerket høytemperatursytelse, svært god adhesjon, strukturell stabilitet og høy vannbestandighet. Smørefettene har høy grad av kjemisk stabilitet og gir utmerket beskyttelse mot rust og korrosjon. De har høyt dråpepunkt og maksimalt anbefalt driftstemperatur for serien er 140 ºC. Smøremidlene i Mobilgrease XHP 220-serien er tilgjengelige i NLGI-gradene 00, 0, 1, 2 og 3 med baseoljeviskositet på ISO VG 220.
 • Produktene i Mobilgrease XHP™ 220-serien er litiumkomplekssmørefett med ekstra høy ytelse beregnet på et bredt spekter av bruksområder og driftsforhold. Produktene er utviklet for å overgå konvensjonelle produkter, ved bruk av ledende litiumkompleksproduksjonsteknologi. De er utviklet for utmerket høytemperatursytelse, svært god adhesjon, strukturell stabilitet og høy vannbestandighet. Smørefettene har høy grad av kjemisk stabilitet og gir utmerket beskyttelse mot rust og korrosjon. De har høyt dråpepunkt og maksimalt anbefalt driftstemperatur for serien er 140 ºC. Smøremidlene i Mobilgrease XHP 220-serien er tilgjengelige i NLGI-gradene 00, 0, 1, 2 og 3 med baseoljeviskositet på ISO VG 220.

Trenger du hjelp til valg av smørefett til din applikasjon, ta kontakt med oss!

2022-04-08T15:22:38+02:00

Tittel

Søk etter produkt i vår nettbutikk

Om du ønsker å søke etter produkter kan du bruke  dette søkefeltet

[addsearch]

Go to Top