Porsche Festival Rudskogen

Ledet Norgesmesterskapet i GT+ klart før PORSCHE FESTIVALEN, og måtte kun ha en 4 plass i ett av løpene for å sikre Norgesmesterskapet. Mål for helgen var derfor å sikre Norgesmesterskapet og gå for en banerekord i helgens andre finale på lørdag morgen 09.30.

Fredag 17.9.2021 Kvalifisering og finale 1.

Vant kvalifiseringen med 1,2026. ( raskeste som var kjørt på RUDSKOGEN så langt). Startet P1 i helgens første finale. Kjørte taktisk og kjørte inn til en 3 plass, noe som sikret start i første startrekke i finale 2, hvor målet var å sette banerekord.

Lørdag 18.9.2021 – 2 stk. Finaler. 09.30 og 15.50.

Finale 1. 09.30 Målsetning – sette ny banerekord. ( fint vær men kaldt – kun 9C når starten gikk).Startet P2 og ladet fullt fra start. Tok staren foran Fredrik Sørli i Lamborghini Super trofeo med 1200 HK. Ladet som sagt fullt og kjørte 1,19536 på 3 runden. Noe som er ny offisiell banerekord. Den forrige banerekorden ble satt av en Opel DTM bil i 2018 og var på 1,2065, måtte dessverre bryte løpet etter 8 runder pga. motor problemer.
PS! Det er kun F1 bil som har kjørt fortere en dette. F1 bilen var 2,7km/t raskere i snitt.

Finale 2. 15.50.

Startet bakerst P6 etter å ha brutt finale 2. Brukte noen runder på å komme forbi 4 av bilene før jeg kunne starte jakten på Fredrik Sørli i Lamborghini Super trofeo, som på dette tidspunktet var langt foran. Kjørte jevne 1,20 runder og hentet inn Fredrik da det var 3 runder igjen av løpet. Avsluttet P2 etter en hard fight med Fredrik Sørli.