Hvorfor benytte syntetiske giroljer innen industrien?

Hjem/Hvorfor benytte syntetiske giroljer innen industrien?

Hvorfor benytte syntetiske giroljer innen industrien?

Her kommer noen gode tips og forklaringer, samt et tilbud om å teste ut ExxonMobil nye SHC gir/sirkulasjonsoljer.

Bilindustrien har for lengst forstått nytteverdien av å benytte helsyntetiske motoroljer som er tilpasset nye krav til drivstoff besparelse, utslipp osv. Nå følger industrien raskt etter.
ExxonMobil sitter i førersetet og leder utviklingen av «state of the art» industrielle syntetiske giroljer som er tilpasset og testet/godkjent av de fleste gir produsenter.
ExxonMobil’s moderne giroljer er basert på avanserte formuleringer av baseoljer og tilsetningsstoffer som vil gjøre det mulig å reduserte vedlikeholdskostnader og energibesparelser på inntil 8% grunnet minimal indre friksjon i oljens oppbygning.

Som vedlikeholds ansvarlig, kan du tenke deg å redusere energikostnader, ha lengre skiftintervall på oljene samtidig som du er med på å bedre miljøet og CO2 avtrykket? Ta del i vår «Mobil SHC Satisfaction Guaranntee»

Hva dette går ut på er i korthet følgende:

Du skifter ut den mineralske gir/sirkulasjonsoljen som du bruker i dag til en av våre syntetiske SHC Gir eller SHC 600 sirkulasjonsoljer ved neste skiftintervall. Du betaler for den syntetiske kvalitetsoljen med de fordelene vi har beskrevet over, og dersom du ikke opplever noen forbedringer vi har diskutert og blitt enige om innen 12-24 måneder, så vil vi betale tilbake mellomlegget du betalte ekstra for den nye syntetiske oljen.

Er ikke dette en grei avtale? -Prøv oss da vel !

Lindberg & Lund i samarbeid med ExxonMobil garanterer kvalitet i alle ledd. Avanserte oljeanalyser vil gi deg en god oversikt og vi holder det vi lover. Vi gleder oss til å høre fra deg og informere om hvordan vi gjør dette sammen.

  • MOBIL SHC GEAR 220, 208L

    Du må være kunde for å se priser
    Mobil SHC™ Gear-serien er en serie helsyntetiske industri-giroljer med enestående ytelse, designet for å gi den beste beskyttelse av gir og lagre samt forlenget oljelevetid selv under ekstreme forhold, noe som hjelper til med å holde en problemfri håndtering av utstyr og økt kundeproduktivitet. Disse vitenskapelig framstilte syntetiske oljene er utviklet fra syntetiske baseoljer som har eksepsjonelle termale egenskaper og motstand mot oksidering, samt en uovertruffen fluiditet ved lav temperatur. Den høye viskositetsindeksen til disse oljene gir mindre forandring i viskositeten ved temperaturforandringer, samt et bredere operativt temperaturområde og lettere start ved lav temperatur. Oljene i Mobil SHC Gear-serien inneholder et avansert additivsystem designet for å gi en utmerket beskyttelse mot konvensjonelle slitasjetyper som gnidning og skraping i tillegg til høy motstand mot mikropitting-slitasje. Sammenlignet med vanlige girolje-formuleringer, har den i tillegg potensiale for forbedret lagersmøring i girkassen. Mobil SHC Gear-serien tilbyr topp rust- og korrosjonbeskyttelse i forhold til tradisjonelle giroljer, selv med innblanding av sjøvann. De viser ingen tendens til å tette fine filtre selv ikke når det er vått og de er veldig kompatible med jern og ikke-jern metaller selv ved høye temperaturer.
  • MOBIL SHC 630, 208L

    Du må være kunde for å se priser
    Mobil SHC 600-serien er gir- og lageroljer med meget høy ytelse, utviklet for å gi enestående ytelse når det gjelder beskyttelse av utstyret, problemfri drift og levetid for oljen. De er basert på syntetisk, voksfri hydrokarbonbaseolje. Kombinasjonen av naturlig høy viskositetsindeks og et unikt, egenutviklet tilsetningssystem gjør at disse oljene gir enestående ytelse, langt utenfor mulighetene til mineralolje, i ekstrem drift ved både høye og lave temperaturer. Produktene motstår mekanisk skjæring, selv i høyt belastede gir og lagre, slik at det praktisk talt ikke blir reduksjon i viskositeten.

Har du spørsmål angående en oljeanalyse, ta kontakt og du vil snart høre fra oss.

2021-04-26T08:49:01+02:00

Tittel

Søk etter produkt i vår nettbutikk

Om du ønsker å søke etter produkter kan du bruke  dette søkefeltet

[addsearch]

Go to Top