Vedlikeholdsprodukter til vårpussen!

Hjem/Vedlikeholdsprodukter til vårpussen!

Vedlikeholdsprodukter til vårpussen!

Våren er i anmarsj, og her kommer noen tips til deg som har hus og hage. Kanskje har wiren på sykkelen eller de regulerbare hagestolene blitt litt trege etter vinteren?  Kanskje dørhengslene på boden trenger litt smøring? Her får du noen anbefalinger på vedlikeholdsprodukter til vårpussen.

LL-Supergliss

Kanskje trenger gressklipper eller sykkel litt omsorg etter vinterlagringen.  Her er oljen som løser de fleste utfordringer. LL-Supergliss smører og rustbeskytter låser, hengsler, kjeder, wire osv. Dysen med påføringsrør gjør at du kommer til overalt og kan også brukes opp/ned. LL-Supergliss egner seg også ypperlig til konservering. Hva med å gi snøfreseren litt stell før den settes i sommeropplag?

  • 51419

    LL Supergliss 400ml

    LL-Supergliss er ett godt utprøvd produkt i ny forpakning! Ny dyse med fastmontert flipdyse og 360 ventil i boksen gjør at den kan benyttes i alle vinkler. Basert på Molykote Supergliss Smøre- og ...

    På lager

Produktark

LL-Kobberpasta

Korrosjonsbeskyttende pasta som hindrer fastrusting over tid. LL-Kobberpasta leveres i smart forpakning. Påføringskosten gjør den enkel å bruke, og beskyttelseshette lukkes for å hindre søl etter bruk. LL-Kobberpasta benyttes på bolter, glideflater, styringer, hengsler osv. Ved bremseskift er LL-Kobberpasta en selvfølge for enhver hobbymekaniker.

Produktark

Ta gjerne kontakt med Kjetil dersom du har noen spørsmål

2021-04-15T10:03:52+02:00

Søk etter produkt i vår nettbutikk

Om du ønsker å søke etter produkter kan du bruke  dette søkefeltet

[addsearch]