Dispenseringsløsninger fra Nordson EFD

Hjem/Dispenseringsløsninger fra Nordson EFD
Dispensering

Dispenseringsløsninger fra Nordson EFD gir høy presisjon, effektiv produksjon og høy produksjonskvalitet.

Har du behov for å dispensere lim, væsker, fett, loddepasta eller andre kjemiske produkter? Da er trolig dette kravene dine for å oppnå optimal kvalitet

– riktig mengde på rett plass, hver gang
– riktig hastighet for å spare tid og penger
– unngå søl og overflødig forbruk
– maskiner som går år etter år uten feil

Alt dette sikres ved bruk av ulike dispenseringsløsninger fra Nordson EFD. Om du skal dispensere 1 microliter eller 1 liter pr. operasjon, så har Nordson EFD egnet utstyr. Alt utstyr er produsert i 100% silikonfrie omgivelser, dersom det er et krav i din elektronikkproduksjon.

Alle dispenseringsløsninger kan monteres rett på Nordson EFDs 3-aksiale robot, når du ønsker en automatisert produksjon. Det finnes roboter med arbeidsområder fra 20×20 cm til 80×80 cm. På disse kan det også monteres mer avanserte ventilsystem, både luftdrevne ventiler og jettingventiler basert på Piezo-teknologi.

Du finner mer informasjon om ulike muligheter på https://lindberg-lund.no/vaare-avdelinger/elektronikk/#dispensering. Kontakt oss gjerne, så hjelper vi deg med egnet utstyr for effektiv dispensering i din produksjon.

Nordson EFD UltimusPlus dispenser

Nordson EFD UltimusPlus dispenser
Ønsker du tilbud på en UltimusPlus dispenser vennligst ta kontakt ved å fylle ut skjema under

  • 7363256 EFD Performus X100 disp.app.

    Du må være kunde for å se priser
    Nordson EFDs Performus X-dispensere øker produksjonshastigheten og reduserer produksjonskostnadene gjennom kontrollert påføring av lim, smøremidler og andre monteringsvæsker. Performus X100 har 0-100 psi (0-7 bar) trykkregulator som håndterer alle væsker. Performus X15 har 0-15 psi (0-1 bar) trykkregulator som gir større kontroll ved dosering av tynne væsker.
  • EFD spiss 7005004 rosa/ID 0,30mm, teflon, 25,4mm, 50stk. Stive dispenseringsspisser i rustfritt stål, med teflon-innlegg for å hindre tetting ved bruk av cyanoacrylater. Brukes til micro-dispensering av lavviskøse væsker. Polypropylen sikker gjengefesting til EFD-patroner. Produsert i garantert silikonfritt miljø.
2021-03-19T08:57:21+01:00

Tittel

Søk etter produkt i vår nettbutikk

Om du ønsker å søke etter produkter kan du bruke  dette søkefeltet

[addsearch]

Go to Top