LL Kobberpasta

Hjem/LL Kobberpasta

LL-Kobberpasta med ny beskyttelseshette

Korrosjonsbeskyttende smørerpasta med svært godt vedheft

LL-Kobberpasta er en korrosjonsbeskyttende kobberpasta med svært god vedheft. Motstår utvasking av vann og damp,tåler høye temperaturer og korrosive omgivelser. Gir en lavere friksjon ved tiltrekking av bolter og beskytter mot rivning av gjenger og fastrusting over tid.
Anbefalt temperatur område er
-20C til +1000C
For bruk på bremsedetaljer, bolter, eksosdetaljer, glidelagre, styringer etc.

PRODUKTARK

Produkter

  • LL kobberpasta 200ml m børste

    Du må være kunde for å se priser
    LL Korrosjonsbeskyttende kobberpasta med svært god vedheft .Motstår utvasking av vann og damp, tåler høye temperaturer og korrosive omgivelser. Gir kontrollert friksjon ved tiltrekking av bolter og beskytter mot rivning og skader samt fastrusting over tid. For bruk på bremsedetaljer, bolter, eksosdetaljer, glidelagre, styringer etc. Temperaturområde fra -20C til +1000C

SPØRSMÅL?

Har du noen spørsmål angående våre produkter innen Spesialsmøremidler og vedllikeholdsprodukter?
Ta kontakt

2020-09-07T10:17:00+02:00

Tittel

Søk etter produkt i vår nettbutikk

Om du ønsker å søke etter produkter kan du bruke  dette søkefeltet

[addsearch]

Go to Top