LL-Hvit gjengepasta

Hjem/LL-Hvit gjengepasta

LL-Hvit gjengepasta

LL-Hvit gjengepasta er et ikke-merkepliktig produkt for smøring av gjengede forbindelser og andre krevende applikasjoner hvor man trenger en fettpasta med høy bæreevne, utmerket vedheft og korrosjonsbestandighet, lav friksjon og beskyttelse av gjenger. Friksjonsverdi er målt til 0,08.
Temperaturområde -45C til +400C

  • MEGET VANNBESTANDIG

  • LAV FRIKSJON

  • KORROSJONSBESKYTTENDE

  • MILJØVENNLIG

Produktark

Produkter

  • LL hvit gjengepasta 200 gr tube

    Du må være kunde for å se priser
    LL Hvit gjengepasta er ett ikke merkepliktig produkt for smøring av gjengede forbindelser og andre krevende applikasjoner hvor man trenger en fettpasta med høy bæreevne, utmerket vedheft og korrosjons bestandighet, lav friksjon og beskyttelse av gjenger. Friksjons verdi er målt til 0,08. Temperaturområde -45C til +400C

SPØRSMÅL?

Har du noen spørsmål angående våre produkter innen Spesialsmøremidler og vedllikeholdsprodukter?
Ta kontakt

2020-07-01T10:23:23+02:00

Tittel

Søk etter produkt i vår nettbutikk

Om du ønsker å søke etter produkter kan du bruke  dette søkefeltet

[addsearch]

Go to Top