Våren er her-Mobil Delvac beskytter deg.

Hjem/Våren er her-Mobil Delvac beskytter deg.

Våren er her – Mobil Delvac beskytter deg.

Mobil Delvac

Mobil smøremidler for landbruksutstyr

Moderne landbruksutstyr er i konstant utvikling og blir stadig mer avansert.. For å sikre optimal drift av slikt utstyr kreves det mer av smøremidlene for å klare de økte påkjenningene som oppstår i form av høyere temperatur og belastninger og lengre skiftintervall.

ExxonMobil tilbyr nå en komplett serie med Mobil-produkter som hjelper deg å beskytte ditt utstyr for å opprettholde sikker og pålitelig drift hele året. Disse smøremidlene har blitt testet, både i laboratoriet og i felten, for å beskytte moderne landbruksmaskiner utover de anbefalte skiftintervaller, samt forbedre påliteligheten, optimalisere ytelsen og redusere driftskostnadene.

Drivlinjen

For å gi deg det høye nivået av beskyttelse som kreves i moderne drivlinjer i landbruket har ExxonMobil utviklet produktene Mobilfluid LT, Mobilfluid 424 og Mobilfluid 426. Mobilfluid er en serie produkter med veldig mange godkjenninger for landbruksutstyr. Er du i tvil om hvilke produkter du trenger til ditt utstyr er det bare å kontakte oss.

Mobilfluid 426

Mobilfluid 426 er en transmisjonsolje for traktorer med et bredt bruksområde og ekstra høy ytelse. Oljen er laget for å møte eller overgå de mange kravene for transmisjons-/ og hydraulikkvæsker. Den avanserte teknologien som ligger bak Mobilfluid 426 betyr optimal ytelse i traktorer som arbeider under varierende driftsforhold.

Mobilfluid LT

Mobilfluid LT er en multipurpose olje med ekstra høy ytelse til traktorer, utviklet for å møte eller overgå kravene for transmisjons- og hydraulikkvæsker. Dette produktet er utviklet for å optimalisere ytelsen til landbruksmaskiner som opererer i et bredt spekter av miljøer, og spesielt i lave temperaturer.

STOU (Super Tractor Oil Universal)

Smøring spiller en kritisk rolle for riktig vedlikehold av landbruksmaskiner, og vi vet at du og din virksomhet er avhengig av å ha pålitelig utstyr. Nedetid kan være ekstremt kostbart, og i den travle sesongen så har man rett og slett ikke råd eller tid til dette.

Mobil Agri Extra 10W-40

ExxonMobil har tatt frem Mobil Agri Extra 10W-40 som vil gi deg det høye beskyttelsesnivået som er uunnværlig for traktorene dine.

Mobil Agri Extra 10W-40 er et syntetisk smøremiddel med ekstra høy ytelse. Produktet kan benyttes i en rekke ulike oppgaver i de fleste landbruksmaskiner. Dette STOU-smøremidlet gir deg utmerket ytelse for diesel-/og bensinmotorer, girkasser, hydraulikk, sluttdrev og oljedempede bremser.

Hydraulikkolje

Mobil DTE 10 Excel serien

Mobil DTE 10 Excel-serien representerer det siste innen hydraulikkoljeteknologi. Denne smøreoljen er svært avansert. Produktet er skjærstabilt, har en høy viskositetsindeks, er sinkfri og har et antislitasjesystem som er utviklet for å imøtekomme behovene til moderne høytrykkssystemer.

Smørefett

Mobil Ronex MP

Mobil RONEX MP er et universalfett av høy kvalitet som har en rekke bruksområder i forbindelse med rullende materiell. RONEX MP består av en mineralbaseolje som er fortykket med en litiumkomplekssåpe, og inneholder tilsetningsstoffer som forbedrer ytelsen. Produktet er NLGI GC-LB kvalifisert for bruk på hjullager og chassisfett.

Trenger du teknisk hjelp?

Står du fast og trenger teknisk bistand, send oss en forespørsel ved å fylle ut skjema under og du vil bli prioritret.

Gi en kort forklaring på hva du ønsker.
  • MOBIL AGRI EXTRA 10W-40, 208L

    Du må være kunde for å se priser
    Mobil Agri Extra 10W-40 er en syntetisk mulitifunksjonell olje for de fleste jordbruksapplikasjoner. Denne smøreoljen gir utmerket ytelse i diesel og bensinmotorer, transmisjoner, hydraulikk, sluttdrev og våte bremser.
  • MOBIL RONEX MP 12X0.38KG EU

    Du må være kunde for å se priser
    MOBIL RONEX MP er et universalfett av høy kvalitet som har en rekke bruksområder i forbindelse med rullende materiell og industri. RONEX MP består av en mineralbaseolje som er fortykket med en litiumkomplekssåpe og inneholder tilsetningsstoffer som forbedrer ytelsen. RONEX MP smørefett har utmerket ytelse innenfor et bredt temperaturområde, og det tåler moderat belastning og ekstreme trykk. I tillegg er fettet vannbestandig og gir beskyttelse mot korrosjon. Smørefettet har god oksidasjonsstabilitet og termisk stabilitet. RONEX MP er kompatibelt med de fleste elastomerbaserte tetningsmaterialer. RONEX MP er et smørefett i NLGI-klasse 2.
Bilder er fra Exxon Mobil og pixabay.com
2020-05-20T10:11:03+02:00

Tittel

Søk etter produkt i vår nettbutikk

Om du ønsker å søke etter produkter kan du bruke  dette søkefeltet

[addsearch]

Go to Top