Kjørerapport Sundsvall og Piteå 2019

Hei. To helger med dragracing er ferdigkjørt siden siste rapport.
28-30 juni var vi i Sundsvall. Her er en lite oppsummering:
Fredag kjørte vi to runder og begge på 4.15 og med en 60 for på 0.99 på første tur!! Vi var fornøyde med det og var kval 1 etter første dag. Lørdag kjørte vi de to første turene på 4.16. og den siste på 4.14. Vi endte på 2 kval.
Søndag var det eliminering: i første runde skulle vi møte Rimbert/Bankrobber, men de hadde problemer med bilen så det ble solo i første runde. Andre runde kom vi aldri til- for stevnet ble avlyst ca klokka 16.00 pga regn. Det var kjedelig- vi skulle møte Edh som lå på første plass i cupen med 2 poeng mere enn oss, men slik ble det altså ikke. Nå ligger han 1 poeng forran oss. Vi er summa summarum fornøyd med helga- vi kjørte veldige jevne tider og nå tuner vi inn til Piteå til helga.

5-7 juli var vi i Piteå , og her kommer en liten oppsummering derifra:
Kort oppsummert: regn og mye venting. Men vi fikk kjørt 4 kvalrunder. Vi lå som nr1 helt til siste runde. Da steppa vi opp litt og det gjorde motstander Anders også. Vi mista tenningsignal og fikk en backfire og Anders knep 1 kval plassen. Jobba med skifting av tenningsboks til langt på natt. Og under sjekking av hele tenningsoppsettet ble det glemt en kobling til lystgassen. Det oppdaga vi ikke før vi skulle stage inn under elimineringen på søndag. Så da var løpet kjørt for oss.. Fikk kjørt en test så vi kunne se at den nye tenningsboksen funka og at bilen er klar til Mantorp. På test turen kjørte vi 4.12 sek og fikk dermed helgas raskeste tid av alle bilene.

Neste stevne for oss nå er Mantorp 25-28 juli.