Gatebil på Rudskogen ble en stor suksess med 3. plass i Super 3-konkurransen

/Gatebil på Rudskogen ble en stor suksess med 3. plass i Super 3-konkurransen

Joachim fortsetter å imponere, og sikret 3. plassen i Super 3-konkurransen under Gatebil på Rudskogen 6-8. juli.

I tillegg fikk Joachim også med Jordan Butters fra Speedhunters noen runder rundt banen. Speedhunters er en av de største og mest innflytelsesrike bilbloggene i verden, og som er eid av EA Games som produserer spillserien Need For Speed.

Se en filmsnutt fra opplevelsen under.

KJØRERAPPORTER

2018-10-09T13:56:09+02:00
VI BRUKER INFORMASJONSKAPSLER (COOKIES) SLIK AT VI KAN YTE DEG BEDRE SERVICE. INFORMASJONSKAPSLENE BLIR HOVEDSAKELIG BENYTTET FOR TRAFIKKMÅLING OG OPTIMALISERING AV TJENESTEN. DU KAN OGSÅ LESE MER OM VÅR BRUK AV INFORMASJONSKAPSLER HER Ok