FAGDAG – Liming av kompositt

/FAGDAG – Liming av kompositt
llweblogo
llweblogohuntsman-logo

FAGDAG LIMING AV KOMPOSITT

En ny fagdag planlegges hos Lindberg & Lund. Vi inviterer norsk komposittindustri til et dypdykk i strukturell sammenstilling og montering av strukturer produsert i kompositt.

Vi skal gi dere en gjennomgang av de ulike kompositters «hemmeligheter» når det gjelder egnethet for liming, anbefalte prosesser og lim-teknologi. Vi skal trekke inn de vanligste metaller og termoplaster for å gi dere en forståelse for hva som er mulig i en verden hvor plaster, metaller og kompositter forenes vha strukturelle lim til det beste for applikasjonen

Les mer om fagdagen og meld deg på her
Fagdag kompositt
Les mer om fagdagen og meld deg på her
2019-01-08T16:10:27+00:00
VI BRUKER INFORMASJONSKAPSLER (COOKIES) SLIK AT VI KAN YTE DEG BEDRE SERVICE. INFORMASJONSKAPSLENE BLIR HOVEDSAKELIG BENYTTET FOR TRAFIKKMÅLING OG OPTIMALISERING AV TJENESTEN. DU KAN OGSÅ LESE MER OM VÅR BRUK AV INFORMASJONSKAPSLER HER Ok