NYTT SMØREMIDDEL TIL VINDINDUSTRIEN

/NYTT SMØREMIDDEL TIL VINDINDUSTRIEN

NYTT SMØREMIDDEL TIL VINDINDUSTRIEN

Nå som vindindustrien er i utvikling, kommer stadig mer kritiske spørsmål om sikkerhet, produktivitet og kostnader på banen. Spesielt når det gjelder turbiner lokalisert i mer avsidesliggende områder og som jobber under ekstreme forhold. Høyere belastning i stadig mer kompakte girkasser under vanskelige forhold krever bedre smøremiddel enn før. For å møte disse utfordringene har ExxonMobil benyttet seg av sine tiår med teknisk ledelse i bransjen. ExxonMobil har god forståelse av behovene til eiere/operatører og gode relasjoner til ledende vindturbin- og girkasseprodusenter og er med på å skape en virkelig banebrytende løsning for den neste generasjonen.

Mobil SHC Gear 320 WT er en helsyntetisk olje som er spesialdesignet for girkasser i vindturbiner.
Dette smøremiddelet presterer utmerket og slår konkurrentene i alle tester. For ytterligere informasjon ta kontakt med Roald Ahlbom på 64 97 55 55, rsa@lindberg-lund.no.

2018-06-21T10:49:49+00:00
VI BRUKER INFORMASJONSKAPSLER (COOKIES) SLIK AT VI KAN YTE DEG BEDRE SERVICE. INFORMASJONSKAPSLENE BLIR HOVEDSAKELIG BENYTTET FOR TRAFIKKMÅLING OG OPTIMALISERING AV TJENESTEN. DU KAN OGSÅ LESE MER OM VÅR BRUK AV INFORMASJONSKAPSLER HER Ok